четвъртък, април 07, 2011

За Родината :)

Стоях си днес във виртуалното село, наречено Фейсбук, гледках новинките по стената и се зачудих... Какво всъщност не е наред с нашата държава?! Очевидно има нещо сбъркано, щом 90% от жените в БГ целеустремето се стараят да приличат на проститутки, а мъжете, в същото съотношение, си скубят веждите, лакират се, ползват гланц за устни.... Ако това не е сбъркано, моля някой да ми обясни какво ПО ДЯВОЛИТЕ е тогава?!

Сега сигурно куп родолюбци ще скочат да ми дерат очите и ще ми заобясняват как всъщност българките са най-красивите жени в света... Не, че сме грозни де... А пък българите сигурно са и най-трудолюбивите?? :)))

Пристигат в чужбина ежедневно наши емигранти и всички тръгват да обясняват колко е прекрасно у Нас! Ами като е толкова прекрасно, пита германеца/испанеца/американеца, какво правиш тук? И горкия български емигрант продължава да обяснява колко сме хубави, ама колко сме бедни.... И телефонът му звъни с мелодията на поредната модерна чалгарийка и на горкия беден българин му хрумва да покаже на заблудения германец/испанец/американец колко е хубаво в България! И му пуска Планета :))))))

Та това ми е мисълта - набира скорост чалгата, умират останалите ценности. Не че и на мен не ми е весело да ми пеят пайнерките като сме на маса... Ама живота не е само софри! Не че не радват окото голите бедра и преливащите пазви... ама жените не са само сексуални обекти! Не че не е хубаво да се поддържат мъжете и да се обезкосмяват... ама пък все някой трябва да остане да прилича на мъж! :))))

Айде наздраве и да живее Митьо Пайнера! :))) Митьо - президент!!!

2 коментара:

  1. България е пълна не със социално слаби хора, а с интелектуално слаби!

    ОтговорИзтриване
  2. Хахаха добре казано! Жалко, че с времето става все по-вярно! :)))

    ОтговорИзтриване

Сподели мнение относно публикацията.